Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

További kedvezmények az új jelzáloghiteleseknek

Kedvező kamatokkal várja az Erste Bank azokat az ügyfeleket, akik hozzájuk fordulnak, és korábbi kölcsönüket a pénzintézetnél váltják piaci kamatozású jelzáloghitelre. A bank eltekint a szokásos induló banki költségektől is, így mindenképp egy kedvező ajánlatot kínál fel annak, aki hitelüket immáron nem az eredetileg folyósító felé törlesztené a kölcsönt. A tartozás igazolása sem szükséges, mindössze az elszámoló levél elegendő a folyamat elindításához. 
A hitelkiváltás a hitelpiac változásával mindig lehetőséget ad arra, hogy egy jóval kifizetődőbb hitelkonstrukciót találjunk a törlesztésre. Jó gyakorlatnak minősül, ha folyamatosan nyomon követjük a pénzintézetek aktuális ajánlatait, adott esetben pedig élünk a kedvezőbb lehetőséggel. Az Erste Bank is erre hívja fel a figyelmet saját kedvezményeivel!

 
A vállalt jövedelemszinttel meghatározott kedvezményes kamaton túl jóváírásra is számíthatnak az új ügyfelek. Amennyiben az egykori banknál igényelt lakhatási célú, vagy szabad felhasználású jelzáloghitel megítélt összege eléri a 3 millió Ft-ot, a hitelkiváltás folyamán az Erste 100 000 Ft-ot ír jóvá. A hitelkiváltó hitel folyósítását követően a törlesztési számlán jelenik meg ez az összeg, akkor érvényesítik az engedményt.
Az Erste bank azonban nemcsak a hitelüket kiváltókat várja kitűnő ajánlattal, bárki élhet az árfolyam- és kamatkockázat mentes jelzáloghitellel. Akár költözésről, egyéb lakhatási célokról, vagy szabadfelhasználású kölcsönről legyen szó. A 6 havi referencia alapú kamatperiódus és 5 éves kamatfelár periódus mellett 5 éves kamatperiódusra kínálja konstrukcióját az Erste. Ha piaci kamatozású hitelt igényel az ügyfél, akkor a már említett kamatperiódus hitel kamatát változatlan árban fizeti meg. Vagyis tervezhetővé és stabillá válik a törlesztés folyamata, amely anyagi szempontból valóban biztonságot nyújt az adósnak.

 
Ha az Ersténél igényeljük jelzáloghitelünket, illetve hitelkiváltással hozzájuk fordulunk, a lakhatási kölcsönökhöz elengedhetetlen értékbecslés díját a folyósítástól számítva legkésőbb 30 napon belül jóváírják. A közjegyzőt érintő költségek is visszatéríthetők, legfeljebb 50 000 Ft értékben támogatja az ügylethez köthető jegyzői díjakat. A TAKARNET-ben szereplő tulajdonjogi lap másolatának 2 darabját, valamint a térképmásolat költségét szintén a bank állja.

 
Érdemes ennél a kölcsönfajtánál saját Erste-bankszámlát nyitni, hiszen minden hónapban a legalább 100 000 Ft összegű jövedelem jóváírásáért nem számláznak folyósítási jutalékot, és a teljes futamidőre kamatkedvezményt nyújthat (a szerződéssel rendelkező Prémium ügyfelekre is vonatkozik) az intézmény.
Az Erste jelzáloghiteles kedvezményeivel akár álmaink otthonát is megvalósíthatjuk!