Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Személyi hitel aktív BAR listások részére

Igényeljen osztrák személyi hitelt aktív BAR listásként! A külföldi bankok nem veszik figyelembe a BAR listát, ráadásul az itthon elérhető személyi kölcsön típusoknál jóval kedvezőbbeket kínálnak. Mi segítünk abban, hogy megismerje az osztrák hitelek előnyeit, annak érdekében, hogy minél jobban döntsön!

Ausztriában, a Magyarországon elérhető kamatoknál akár 30-40%-kal is kedvezőbb kamatok érhetők el.

  • A határozott munkaidejű szerződés sem jelent akadályt.
  • A legtöbb bankfióknál munkáltatói igazolást sem kérnek.
  • Nyugdíjasok szintén sikeresen vehetik igénybe az osztrák személyi hitelt.
  • A hitelbe nem szükséges ingatlanfedezetet is bevonni.
  • Vállalkozóként nem kell felmutatni lezárt évet, illetve APEH igazolást sem.
  • Ezáltal euró alapú hitelhez juthat, ami jóval olcsóbbra jön ki, mint a forint alapú kölcsönök.
  • Havi törlesztés helyett választhat negyedéves fizetési kötelezettséget is.
  • Mivel külföldön nem veszik figyelembe a BAR listát, ezáltal aktív státusszal is elérhetők az igénylő számára a kölcsönök.

Mindenképpen vegye figyelembe, hogy az osztrák személyi kölcsönöknek nincsenek előzetes költségei. Külföldön se elégedjen meg összesen egy bank ajánlatával, hasonlítsa össze minimum 4-5 pénzintézet konstrukcióját. Keresse a legmegbízhatóbb és legtapasztaltabb ügyintézőt, hogy semmiképpen se jusson drága hitelhez. Kérje akár díjmentesen Magyarországi bankok munkatársainak segítségét.

BAR listásoknak osztrák hitel

Tudni kell, hogy az osztrák pénzintézetek szigorúbb feltételeket alkalmaznak, mint a hazai bankintézetek. Ennek oka egyrészt a gazdasági válság, viszont cserébe egyedülálló kedvezményekkel juthat a kérvényező a hitelekhez. Az osztrák hitelek nagyrészt megbízhatónak mondhatók, melynek segítségével Ön pontosan tudhatja, hogy mire számítson. Külföldön alacsonyabb összeget is felvehet, mint hazánkban.

Igényeljen osztrák személyi kölcsönt néhány nap leforgása alatt

Legelső és legfontosabb, hogy találja meg az Önnek leginkább megfelelő megoldást, ajánlatot. Az interneten keresztül több helyen is elérhető már az osztrák hitelekre létrehozott kalkulátorok, tájékozódjon otthonról, kényelmesen az Ön számára elérhető ajánlatokról, így jelentős összeget spórolhat meg a külföldi hitelekkel.

A hitel feltételei:

Az igénybe vehető összeg az ingatlan értékének 50%-a lehet, futamideje pedig maximum 20 év.

Olyanok is hozzájuthatnak, akik korábban egy esetleges tartozás miatt itthon elutasítást kaptak.

Fontos különbségnek számít, hogy nem csak a folyószámlára kerülő jövedelmet fogadják el, hanem az ún. kiegészítő jövedelmet is.

Az osztrák hitel egyetlen hátráltató tényezője, hogy nem mindenhol lehet kérni. A jelenlegi szabályozás szerint Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér, valamint Pest megyében lehet csak igényelni.