Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

MKB Bank Forint Alapú Személyi Kölcsön

Az MKB Bank Forint alapú személyi megoldást kínál Önnek, hogy megvalósítsa elképzeléseit. Az MKB Személyi Kölcsöne bármilyen célra felhasználható, mely azt jelenti, hogy fordíthatja lakáscélú finanszírozásra, autó vásárlásra, nagyobb utazásra, vagy akár nagyobb értékű ajándékokra, háztartási eszközökre.

A forint alapú személyi kölcsön további előnyei közé tartozik, hogy gyorsan illetve könnyen igénybe veheti a finanszírozási forrást, mely hatékonyan segít elképzeléseinek megvalósításában.

Egyszerűen igénybe vehető, akár már 2 nap alatt hozzájuthat a kívánt összeghez és arra használja fel, amire igazán szeretné.

A személyi kölcsön által egy gyors, 2 munkanap alatt elérhető könnyen igényelhető finanszírozási forráshoz juthat, ami legalább 300.000 forint, maximum 5.000.000 forint lehet.

Ha 300.000 forintnál kisebb összeget szeretne igényelni, vegye figyelembe az MKB Hitelkártyát vagy Folyószámlahitelt.

Ha viszont 5.000.000 forintnál magasabb összeg oldaná meg a problémáit, akkor az MKB Forint Magánhitelt javasoljuk.

Folyósítás

A pozitív hiteldöntés után a bank kollégái értesítő levelet küldenek a megadott címre, mely tartalmazza a kért kölcsön pontos adatait. Az aláírt hitelkérelmi nyomtatvány, a személyi kölcsön általános szerződési feltételeivel és az értesítő levéllel együtt teszik ki a kölcsönszerződést.

A kölcsön folyósítására a hiteldöntés követő második munkanapon kerülhet sor. A kölcsönösszeg folyósítása történhet MKB-nál vezetett számlára vagy MKB-s számlanyitás nélkül is. Abban az esetben, ha az igénylő a hitelkérelmi dokumentáción más banknál vezetett számlára kéri a kölcsönösszeg folyósítását, a bank elszámolási (technikai) számlát nyit.

Törlesztés

A kölcsön törlesztésére 24-60 hónap áll rendelkezésre. Amennyiben Ön egy évnél hosszabb futamidőt szeretne választani, a kölcsön kamata és kezelési költsége évente változhat a hatályos kondíciók alapján.

Igénylés

Az igényléshez szükségszerű hitelkérelmi nyomtatványt bármely MKB Bankfiókban megkaphatja, vagy letöltheti a bank honlapján.

Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás

A nagyobb biztonság érdekében az MKB Folyószámlahitelhez, csoportos hitelfedezeti életbiztosítás kapcsolódik, melynek díját az MKB finanszírozza. Nem kell mást tennie, mint aláírni a csatlakozó nyilatkozatot, és automatikusan egy kockázati életbiztosításhoz jut, melynek részleteit külön erre a célra készített banki tájékoztató tartalmazza.

..még több személyi hitel

Előrelépő Személyi Kölcsön a CIB-nél

Sberbank Fair személyi kölcsön

Raiffeisen személyi kölcsön ingatlanfedezettel

Személyi hitel igénylése és felvétele

Személyi hitel felvétel azonnal

Személyi hitelt gyorsan?


Hitelkalkulátor - a pontos törlesztők a futamidőre vetítve, egyszeráen.

Lakáshitel - Kölcsönt vesz fel álmai ingatlanához? Alaposan nézze át a piacot, megéri!

Hitelkártya kedvezmények - akár pénzvisszatérítést is kaphat, ráadásul sokszor díjmentes az igénylés is. Ez az igazi gyorskölcsön, okosan használva.


Adósságrendező hitel -Szeretne csak egy helyre fizetni, akár kevesebbet is mint jelenleg? Váltsa ki hitelét kedvezőbbre.


BAR lista hitel ha szerepel az új KHR listán, akkor se adja fel. Mindig tud kölcsönt találni, csak ezekre figyeljen.

Nemrég írtuk: