Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Cofidis Megújuló Hitel

A Cofidis Bank elsősorban ügyfelei kényelmét és igényeit figyelembe véve alakítja ki hiteleit. A Cofidis Megújuló Hitelt már otthonról kényelmesen és gyorsan, az interneten vagy telefonon keresztül is igénybe veheti. A gyors ügyintézés segítségével már 10-15 perc alatt is megkaphatja előminősítésének eredményét, így a leendő ügyfelek már az adatok megadása után azonnal értesítést kaphatnak arról, hogy hitelképesek-e.

A Cofidis hitelek könnyen átláthatóak, feltételei egyszerűek így számos kedvező lehetőséget kaphatnak a felhasználók.

A hitelek törlesztése szintén egyszerű, mivel havi befizetéseit csoportos beszedéssel, banki átutalással, készpénzes befizetéssel vagy postai csekkel is rendezheti.

Feltételek

  • 18. életévét betöltése
  • Állandó magyarországi lakcím
  • Folyamatos, igazolható jövedelem
  • Európai Uniós állampolgár
  • Saját névre szóló bankszámla
  • Az igénylő nem szerepelhet a KHR listán aktív adósként

Ha az igénylő a KHR listán aktív adósként szerepel, a kérelmét a bank azonnal visszautasítja. A felesleges kiadások érdekében éljen az évente egyszeri ingyenes adatlekérés lehetőségével, melyet a referenciaadat-szolgáltatón keresztül kaphat meg.

Mindehhez vegye figyelembe háztartása teljes teherviselő képességét , a háztartásban élők vagyoni helyzetét és a leendő adósággal összefüggő teherviselő képességüket is. A Cofidis bank a teherviselő képesség felméréséhez is segítséget nyújt.

Biztonságos

Hitele igénylésekor plusz szolgáltatásként hitelfedezeti biztosítást is köthet. Így ha a törlesztési időszak alatt a biztosító ÁSZF-ben megjelölt biztosítási esemény bekövetkezik, a biztosító fizeti Ön helyett az adott időszakra jutó törlesztőrészleteket. A biztosítás nem növeli a törlesztőrészletet, de viszont meghosszabbítja a futamidőt.

Rejtett költségek nélkül

Ha a Cofidis Megújuló Hitelét választja, akkor biztos lehet abban, hogy más, a törlesztőrészleten felüli költség nem merül fel. Nincs kezelési költség, sem számlavezetési díj, ahogy folyósítási jutalék illetve hitelbírálati díj sem. A törlesztésnél mindössze egyetlen plusz költség merülhet fel, ha csekkes vagy készpénzes fizetéssel törleszt, akkor alkalmankénti 500 Forintos technikai költséget kell állnia.

Rugalmas futamidő

Amennyiben anyagi helyzete lehetővé teszi, akár nagyobb összeget is befizethet egyszerre, ezzel is csökkentve hitelének futamidejét. Emellett azonban ügyelnie kell arra, hogy a hitel teljes visszafizetéséig minden hónapban el kell küldenie a minimum törlesztőrészletet.