Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Cofidis személyi hitel

A Cofidis termékeiről gyakorlatilag már mindenki hallhatott, rengeteg reklámmal és jó tapasztalattal találkozhatunk nap mint nap. Előnye, hogy a hiteleik nagyon gyorsan és akár otthonról intézve is elérhetőek az internet vagy telefon segítségével. Ha igazán gyorskölcsönre van szüksége, olvassa át az alábbiakat, amit tudni érdemes:

A kölcsönök nagyon könnyen átláthatóak, gyorsan megérthetőek a feltételek, azaz mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön minél könnyebben, zökkenőmentesen juthasson hitelhez.

A Cofidis-nél lehetőség van hitelfedezeti biztosítás kötésére. Rejtett költségek nélküli ajánlatot kaphatunk tőlük, azaz mindenre pontosan tudhatjuk, milyen költség jut. A törlesztési futamidőt akár rövidíthetjük is, nagyobb összegű visszafizetéssel.

Az oldalukon található kalkulátor segítségével egyszerűen, gyorsan megtalálhatjuk a számunkra fontos paramétereket, valamint a használatával egyszerűen saját magunk is felmérhetjük előzetesen a törlesztőrészleteket, illetve időtartamokat.

Igénylési feltételek:

  • A tizennyolcadik életév betöltése
  • EU állampolgárság
  • Magyarországi felvét esetén állandó magyar lakcím
  • Igazolható havi rendszeres bevétel / jövedelem
  • Bankszámlaszám, mely saját nevünkre szól és van bejegyezve
  • A KHR (BAR) listán aktív adósként nem szerepelhet az igénylő

A Cofidis céggel több országban is találkozhatunk, Magyarországon kívül Franciaországban, Portugáliában, Spanyolországban, Olaszországban, Csehországban, Szlovákiában és Belgiumban is. Magyarországon 2005 óta vannak jelen.

A minimálisan igényelhető hitelösszeg (cikk írásakor) 100.000 Ft, míg a maximális 800 000 Ft-ban van meghatározva. A kalkulátoruk nagyon könnyen használható, kitér minden egyéb költségre és lehetőségre is, melyek előfordulhatnak.

COFIDIS hitel telefonszáma, elérhetőség

06 40 36 36 36

A weboldalukon akár visszahívást is kérhetünk. Lehetőségünk van akár online is igényelni a hitelt, ehhez kapcsolódó kitöltendő iratokat az oldalukon a Dokumentumok menüpontban találhat. További részletek a Cofidis oldalon, vagy itt találhatóak.

..még több személyi hitel

Előrelépő Személyi Kölcsön a CIB-nél

Sberbank Fair személyi kölcsön

Raiffeisen személyi kölcsön ingatlanfedezettel

Személyi hitel igénylése és felvétele

Személyi hitel felvétel azonnal

Személyi hitelt gyorsan?


Hitelkalkulátor - a pontos törlesztők a futamidőre vetítve, egyszeráen.

Lakáshitel - Kölcsönt vesz fel álmai ingatlanához? Alaposan nézze át a piacot, megéri!

Hitelkártya kedvezmények - akár pénzvisszatérítést is kaphat, ráadásul sokszor díjmentes az igénylés is. Ez az igazi gyorskölcsön, okosan használva.


Adósságrendező hitel -Szeretne csak egy helyre fizetni, akár kevesebbet is mint jelenleg? Váltsa ki hitelét kedvezőbbre.


BAR lista hitel ha szerepel az új KHR listán, akkor se adja fel. Mindig tud kölcsönt találni, csak ezekre figyeljen.

Nemrég írtuk: