Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

CIB Hitelkártya

Miért válassza a CIB Hitelkártyáit?

A CIB Hitelkártya dombornyomott, mellyel Magyarországon 25.000, világszerte pedig több millió elfogadóhelyen fizethet kényelmesen. A Hitelkártyát éttermekben, szórakozóhelyeken, szállodákban, benzinkutakon egyaránt elfogadják bármekkora tranzakcióról is legyen szó.

A CIB által kínált Hitelkártyával külföldön is korlátlan számban, díjmentesen költekezhet. Autóbérlésnél és a szállodai költségek rendezésénél szintén használható.

  • Nem szükséges bankszámlát nyitnia, vagy fizetését a CIB Bankhoz utalnia.
  • Rugalmas visszafizetési lehetőséget kínál, hiszen Ön döntheti el, hogy egy összegben, vagy havonta kívánja fennálló tartozását egyenlíteni.
  • Vásárlásai után visszatérítést kap.
  • A vásárlások összegére a Bank nem számít fel, ha a fordulónapon fennálló tartozása összegét határidőre teljes mértékben rendezi.
  • Közüzemi számláit rendezheti díjmentesen: A CIB Hitelkártya keretének terhére akár csoportos megbízást is kitűzhet, ennek összege a vásárláshoz hasonlóan akár 45 napig kamatmentes lehet, ha a megadott határidőre rendezi tartozásait.
  • Igényelhet társkártyát is, ezáltal a társkártyás és a főkártyabirtokos egyazon hitelkeretet veszik igénybe. Minden főkártyához 3 társkártya kérhető.
  • Sőt, külföldi kiadásait utólag is rendezheti forintban.

Tegye biztonságosabbá CIB Hitelkártyájával utazásait!

Külföldi utazásaira alacsony összegű éves díj ellenében vegye igénybe az Utazási Védelem Szolgáltatást, mely poggyász-, utazási- és balesetbiztosítást tartalmaz. Egy teljes éven keresztül tetszőleges számú külföldi utazásra érvényes.

A Hitelkártyát elsősorban a vásárlások fedezetére használják, de készpénz felvételre ugyanúgy alkalmas. A Hitelkártyával való készpénzfelvételnek minden esetben díja van, és a tranzakció napjától kezdve kamatot számít fel a Bank.

Kamatszámítás

Hitelkártyával való készpénzfelvétel esetén hitelkamat a Tranzakció terhelésének időpontjától a visszafizetés napjáig kerül felszámításra. A kamat összegének terhelése a Hitelkártyaszámlán, csak a számlakivonat készítésének napján történik.

Hitelkeret túllépés

Vásárlással nem lehet túllépni a hitelkeretet, mert minden tranzakció a Bank által engedélyezve van. Hitelkeret túllépés egyes díjtételek késedelmi fizetés terhelésekor fordulhat elő. A hitelkeret túllépésekor minden esetben a kártyabirtokos tartozik kizárólagos felelősséggel, melynek díja alkalmanként kerül felszámításra a hitelkeret terhére.

Ha kártyát keres, ezeket olvassa át:

CIB Café Hitelkártya

Gyors segítség lehet a hitelkártya

Budapest Bank Hitelkártyák

Hitelkártya ajánlatunk

CIB Hitelkártya

OTP Hitelkártyák

Hitelből lakást? - LTP-vel kombinálva vagy állami segítséggel? A lakáshitel útvesztőjébe ne menjen nélkülünk.

Rendezze adósságát új hitellel -Vonja össze több kölcsönét vagy váltsa ki a meglévőt és rendezze adósságait egyszerűen.


Hitelkalkulátor - íme ennyi lesz a törlesztőrészlet. Az egész futamidőre tekintve meg lehet nézni, nincs meglepetés!Szerepel a KHR vagy BAR listán? - van megoldás a hitel felvételre így is, nézzen utána

Új az oldalon: