Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Budapest Bank Hitelkártyák

GO Hitelkártya

A GO! Kártya kedvezménnyel szolgál több helyen felhasználójának, többek között benzinkutakon ahol MasterCard kártyát is elfogadnak, de fizethet vele különböző szolgáltatásokért, vásárolhat élelmiszert, kiegészítőket, ruhát, bármit. A GO! kártya MasterCard Standard hitelkártyával belföldön, külföldön és minden olyan elfogadóhelyen fizethet, ahol MasterCard embléma található.

A hitel teljes összege 375.000 Forint lehet, melynek futamideje 1 év.

Jellemzők

  • Lehetőség van részletfinanszírozásra is, így a tulajdonosnak csak a kihasznált hitelkeret 5%-át kell havonta visszafizetnie.
  • Hitelkerete mindig hozzáférhető, így soha nem kerülhet pénzszűkébe. Elkölthető hitelkerete minden befizetéssel növekszik, így újra és újra felhasználható.
  • A MasterCard Standard kártyája akár 1.000.000 forintos hitelkeretet is nyújthat Önnek, mely mellé 3 társkártyát is igényelhet.
  • Vásárlásai mellett, készpénzt is felvehet kártyájával a hitelkeret 60%-áig.
  • Vásárolhat vele élelmiszert, cipőt, műszaki cikkeket, sőt tankolhat vagy szolgáltatásokat is igénybe vehet.

Budapest Arany Hitelkártya

A világ bármely pontján fizethet Budapest Arany Hitelkártyájával, ahol MasterCard bankkártyát is elfogadnak, ennek segítségével nem kell többé valutaátváltással bajlódnia és túl sok készpénzt tartania magánál.

A Budapest Bank Hitelkártya egy MasterCard Gold hitelkártya, mely dombornyomott és internetes vásárlásra is alkalmas, kényelmes vásárlási lehetőséget kínál tulajdonosának. Sőt kártyájával készpénzt is felvehet, a hitelkeret 60%-áig.

Hitelkártyája akár 3.000.000 Forintos hitelkeretet is nyújthat, melyhez társkártyát is igényelhet. Emellett a kártya használata 3%-os kedvezményre jogosítja fel használóját hazai és külföldi hotel illetve légitársaság szolgáltatásainak igénybevételekor, egyéb hazai és külföldi vásárlások alkalmával további 1%-ra jogosít fel.

Jellemzők

  • Az internetbank szolgáltatással gyorsan és egyszerűen lekérdezheti hitelkártyájának aktuális egyenlegét, a számlához tartozó tranzakciókat valamit megtekintheti de akár le is töltheti hitelkártyájának kivonatát.
  • Közüzemi számláit a hitelkártyájáról is fizetheti, csoportos beszedési megbízással, így nem kell sorba állnia és az átutalásokkal bajlódnia.
  • Kényelme és biztonsága miatt AXA Utasbiztosítás jár kártyájához, mely garantálja az Ön biztonságát utazásai során.
  • Igényelhet sürgősségi kártyapótlást és sürgősségi készpénzátutalást is.
Ha kártyát keres, ezeket olvassa át:

CIB Café Hitelkártya

Gyors segítség lehet a hitelkártya

Budapest Bank Hitelkártyák

Hitelkártya ajánlatunk

CIB Hitelkártya

OTP Hitelkártyák

Hitelből lakást? - LTP-vel kombinálva vagy állami segítséggel? A lakáshitel útvesztőjébe ne menjen nélkülünk.

Rendezze adósságát új hitellel -Vonja össze több kölcsönét vagy váltsa ki a meglévőt és rendezze adósságait egyszerűen.


Hitelkalkulátor - íme ennyi lesz a törlesztőrészlet. Az egész futamidőre tekintve meg lehet nézni, nincs meglepetés!Szerepel a KHR vagy BAR listán? - van megoldás a hitel felvételre így is, nézzen utána

Új az oldalon: