Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Budapest Bank Személyi Hitel

A Budapest Banknál kényelmesen juthat szabadon választható Személyi kölcsönökhöz, melyek forint alapúak így árfolyamkockázat nélkül veheti igénybe akár kezes és ingatlanfedezet nélkül. Hitelbírálati díj, adminisztrációs díj és kezelési költséget sem kell fizetni, emellett hitelfedezeti biztosítás is köthető rá.

Hűség Hitel

Adóminősítésétől függően kedvező kamatozáshoz is juthat, ha folyamatosan használja Budapest Bank számláját a hitel futamideje alatt. Akár 6 millió forint hitel összeget is igényelhet a bankfiókokban, 12 és 84 hónap, törlesztési módja csoportos beszedési megbízással oldható meg.

Prémium Kölcsön

A Prémium kölcsön exkluzív hitelt kínál magas jövedelmű ügyfelei részére, kedvező kamatfeltételekkel és ingyenes előtörlesztéssel a teljes futamidő alatt. Rögzített és garantált kamatmértéke: 19%, viszont online igénylés esetén további 1% kamat kedvezmény jár. Törlesztési módja nem választható, csoportos beszedési megbízással történik.

Hitel Expressz

A hűséges ügyfeleknek jutalmul kedvezményes kamatozás jár a hitel futamideje alatt. 700.000 Forinttól akár 6 millió Forintig is igényelhet hitelt, 12 és 84 hónap futamidőre. A törlesztés módja kényelmesen, csoportos beszedési megbízással történik.

Standard/Privát Kölcsön

200.000 Forinttól 2.990.000 Forintig igényelhet hitel a Budapest Banknál, melyet már 12-84 hónapos futamidőre is felvehet. A törlesztés módját az ügyfél választhatja ki, hogy állandó átutalási megbízással, csoportos beszedési megbízással vagy postai csekken kívánja fedezni.

Akció Hitelkártya Tulajdonosoknak

Hitelkártyájának keretével azonos összegű hitelt kaphat, melyet akár hitelkeretének feltöltésére is használhat 490.000 Forintos hitelösszegig. Ennél a hitelnél 12 és 60 hónap futamidő lehetséges, illetve díjmentes az előtörlesztése az első törlesztőrészlet esedékességéig. A törlesztés módját itt is ugyanúgy az ügyfél választhatja.

..még több személyi kölcsön

Előrelépő Személyi Kölcsön a CIB-nél

Sberbank Fair személyi kölcsön

Gyorskölcsönt GYES-re, GYED-re?

Nagyobb összeg – ingatlanfedezet nélkül

Mókuskerék helyett tervezhetőség

Raiffeisen személyi kölcsön ingatlanfedezettel


Törlesztő kalkulátor -egyszerűen megtudhatja mikor, mennyit kell fizetnie a hitel ideje alatt..

Hitelkártya - ha gyorsan van szüksége kissebb összegre és van önuralma, akkor ez az egyik legjobb lehetőség.

Lakáskölcsönök -Ha már megvan az álom otthon, akkor válassza ki hozzá a megfelelő kölcsönt. Állami támogatással, lakástakarékkal kombinálva.


Adósságrendező hitelek -Váltson olcsóbbra, rövidebbre, egyszerűen kedvezőbbre. Akár több terméket is átvihet egy helyre..


BAR listás? Van megoldás a hitelre akkor is ha szerepel az új KHR listán. Kölcsönök egyszerűen.

Még több: