Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Személyi hitel felvétel azonnal

Több bankintézet is van, ahol nem vizsgálják, hogy mire akarják felvenni a hitelösszeget, és az összegtől függetlenül nem kérik adóstárs vagy kezes bevonását sem. Bármikor visszafizethető, így a hitelszerződést sem kell közjegyzői okiratba foglalni. Manapság már minden cselekvőképes, devizabelföldi magánszemély igényelhet hitelt. Aki a nyugdíjából, vagy munkabéréből rendszeres önálló jövedelemmel rendelkezik, melynek összege havonta minimum 70.000 Forint. A bank hitelezési feltételeinek meg kell felelni, majd a hitelbírálat során szintén hitelképesnek kell bizonyulni.Az igénylőnek állandó lakhellyel és telefonos elérhetőséggel kell rendelkeznie. Jelenlegi munkahelyén legalább 6 hónap leigazolt munkaviszonyt kell felmutatnia, és minimum 2 hónapja bármely magyarországi bankban lakossági bankszámla tulajdonosnak kell lennie. Mindezek mellett ami a legfontosabb, hogy nem szerepelhet BAR listán sem aktív, sem passzív státuszban.

Igénybe vehető összeg: 250.000-5.000.000 Forint (HUF), vagy ennek az összegnek megfelelő Euró (EUR).

Futamidő: Minimum 12 hónap, maximum 96 hónap, 6 hónapos lépésközzel.

Személyi kölcsön gyorsan, on-line

Ennek a kölcsön típusnak az előnye, hogy gyorsan, akár 3 munkanapon belül hozzájuthat a felvenni kívánt összeghez. Nem kerül jelzálog az ingatlanjára és csak a jövedelme fog kölcsönfedezetként szolgálni. Segítségével más hiteleket is kiválthat. Szabad felhasználást biztosít, így használhatja utazásra, vásárlásra, autó vételre, bármire, mivel nem kell elszámolnia vele. A hitelintézetek munkatársai általában előszűrik az ügyfeleiket, így kevesebb esély van arra, hogy negatív hitelbírálatot kapjon. A havi folyamatos jövedelemtől függ, hogy mennyi a legmagasabb felvehető hitelösszeg, melyről írásban kap bővebb tájékoztatást. Ügyeljen arra, hogy a komplett dokumentációt eljuttassa a bankhoz, ezzel is gyorsítva az ügyintézést, a bírálatot és folyósítást.

Az igénylés menete

Ha kiválasztotta az Önnek legmegfelelőbb hitelformát, a számítógépen ki tud tölteni egy igénylőlapot, melyet a bankok oldalán megtalál.

A hitelintézet munkatársa elvégzi az előszűrést és elkészíti a személyre szabott ajánlatot.

Ahogy elkészül az előszűrés, és a pontos kalkuláció, e-mailben elküldik Önnek a várható törlesztőrészletet, a várható bírálati eredményt és az egyéb fontos adatokat.

Illetve megkapja az igényléshez szükséges dokumentumok listáját is.