Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

OTP Hitelkártyák

Miért válassza az OTP hitelkártyáinak valamelyikét?

  • Az OTP Bank az általuk kiadott hitelkártyák hitelkeretét az ügyfél nettó jövedelméhez igazítják.
  • Amennyiben a hitelkártya tulajdonos a türelmi időszak végéig egyenlíti a hitelkeretből felhasznált teljes összeget, vásárlásai kamatmentesek lesznek. Viszont, ha nem a teljes összeget fizeti vissza, a kamat a hitelkeretből felhasznált összeg alapján kerül felszámításra.
  • Az igénylő döntheti el, hogy a türelmi időszak végéig a rá szabott hitelkeretéből felhasznált teljes összeget fizeti vissza, vagy annak csak egy részét. Így az egyik esetben a teljes hitelkeret áll rendelkezésére a következő hónapban, a másik esetben a hitelkeret fennmaradó része.
  • A hitelkártya igénylésénél kérheti az ügyfél, hogy sms üzenetben értesítse őt a Bank a minimális fizetendő összegről és a fizetési határidőről.
  • Az OTPdirekt Kártya Kontroll szolgáltatásával szintén sms üzenetet kérhet, melyek tartalmazzák a kártyával történt vásárlásokat és a készpénzfelvételt.
  • Ha a vásárló tart a túlköltekezéstől, akkor limitet állíthat be a napi készpénzfelvételi illetve vásárlási kereténél.

Melyik OTP hitelkártya típust válassza?

American Express Blue:

Ez egy egyedi megjelenésű, dombornyomott kártya mely nemzetközileg is elfogadott. Számos egyedi szolgáltatás tartozik hozzá, és nettő 80.000 forinttól vehető igénybe.

VISA Klasszik és MasterCard Klasszik:

Nemzetközileg elismert, dombornyomott hitelkártya, mely a mindenkori nettó minimálbér összegétől kérvényezhető.

Vodafone:

A Vodafone hitelkártya különlegessége abban rejlik, hogy nemzetközi elfogadottsága és a klasszikus hitelkártya funkciókon túl Vodafone kedvezményeket is biztosít. A mindenkori nettó minimálbér vagy az elmúlt 6 havi telefonszámla alapján fix 150.000 forintos hitelkerettel kérhető.

OTP-BOM:

A klasszikus hitelkártya funkciókon túl vásárlásaival az Olimpia Budapesten történő megrendezését is támogathatja. Igényelhető a mindenkori nettő minimálbértől.

American Express Gold hitelkártya:

Széles körű nemzetközi elfogadottsággal rendelkező, presztízs értékű, exkluzív szolgáltatásokkal ellátott kártya, melyet havi 170.000 forintos jövedelemmel igénybe vehető.

MasterCard Arany:

Presztízs értékű, nemzetközi elfogadottsággal rendelkező hitelkártya, mely számos további lehetőséget kínál felhasználójának. Havi 170.000 forintos jövedelem szükséges igénybe vételéhez.

OTP írásaink

OTP lakáshitelek 2015

OTP Bank Adósságrendező Hitel

OTP Bank Lakossági hitelei

OTP Lakáscélú hitelek

OTP hitelkalkulátor

OTP jelzáloghitel forintban szabad felhasználásra és hitelkiváltásra

Lakáshitelek - Ha most tervez ingatlanhitelt felvenni akkor ezt olvassa el: állami támogatások, első lakáshitel opciók, deviza lakáshitellel kapcsolatos információk


Adósság rendező hitelek -mindig adódhat egy jó lehetőség a meglévő kölcsön kiváltására, nézzen utána.


Hitelkalkulátor - hitelek törlesztő részleteinek számítására alkalmas eszköz. Tudja meg mikor mennyit kell visszafizetni.


Hitel KHR listásoknak - hogyan vehet fel kölcsönt ha egyszer szerepel a hitel KHR listán (BAR listásoknak)

Hitelkártya - gyors pénzügyi segítség, használja okosan és nem fizet rá! Mutatjuk hogyan.

Friss írások: