Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

OTP Bank Lakossági Folyószámlahitel

A felhasználó, OTP folyószámlahitele révén külön kérés nélkül szabadon hozzájuthat felhasználható hiteléhez, ha Tempó-, Net-, Prémium-, Prémium Plusz-, Jump-, Alap számlacsomagja, Lakossági Forint Folyószámlája, Junior Folyószámlája, Aktív számlája, illetve Elektronikus számlája van.

Folyószámlahitelének segítségével, a Bank akkor is engedi a kártyahasználatot és a készpénzfelvételt, ha betétje már nem nyújt rá fedezetet.

A folyószámlahitelhez akkor is hozzájuthat, ha rendszeres jövedelemmel vagy lekötött betéti fedezetekkel rendelkezik.

A kártya előnyei

A bankszámla igénylésével egy időben is kérvényezhető, a harmadik jövedelem átutalásának megérkezését követő hónaptól felhasználható.

Ha a felhasználó rendelkezik lakossági bankszámlával, és legalább három hónapja érkezik jövedelem átutalása, vagy lekötött betétei mellett kér folyószámlahitelt, akkor akár az igénylése napján is megkaphatja hitelkeretét.

Kérésre, a folyószámlahitelének keretét a vonatkozó Üzletszabályzatban meghatározott feltételek betartása esetén automatikusan megemeli a Bank, hitelbírálati díj nélkül.

A törlesztés egyszerű és kényelmes, mindemellett megbízható. A felhasználó bankszámlájára érkező átutalások automatikusan törlesztik a folyószámlahitelt.

A folyószámlahitelhez haláleseti, kockázati biztosítás is jár, mely a kölcsönt felvevő halála esetén az igénybe vett folyószámlahitel és hiteldíja visszafizetésére nyújt fedezetet.

Hitelkeret

A hitelkeret nagysága, a hitelbírálattól függ. Folyószámlájára érkező jövedelmének a háromszorosa, ha a számla Lakossági Tempó, Net, Prémium, Prémium Plusz-, Jump-, Elektronikus vagy Aktív Számlacsomag, Lakossági Forint Folyószámla, Privát banki szolgáltatás csomag vagy Junior számla.

Igénylés

  1. Az OTP Bank fiókjaiban OTP Folyószámlahitel kérvényezése által.
  2. Az OTPdirekt telefonos szolgáltatásán keresztül.
  3. Az OTPdirekt internetes szolgáltatásának segítségével.

A Folyószámlahitelt minden 18. életévét betöltött természetes személy kérheti, aki rendelkezik az OTP Banknál Alap számlacsomaggal és arra rendszeresen érkezik jövedelem /nyugdíj, vagy lekötött betéte van a kártyán.

OTP írásaink

OTP lakáshitelek 2015

OTP Bank Adósságrendező Hitel

OTP Bank Lakossági hitelei

OTP Lakáscélú hitelek

OTP hitelkalkulátor

OTP jelzáloghitel forintban szabad felhasználásra és hitelkiváltásra

Lakáshitelek - Ha most tervez ingatlanhitelt felvenni akkor ezt olvassa el: állami támogatások, első lakáshitel opciók, deviza lakáshitellel kapcsolatos információk


Adósság rendező hitelek -mindig adódhat egy jó lehetőség a meglévő kölcsön kiváltására, nézzen utána.


Hitelkalkulátor - hitelek törlesztő részleteinek számítására alkalmas eszköz. Tudja meg mikor mennyit kell visszafizetni.


Hitel KHR listásoknak - hogyan vehet fel kölcsönt ha egyszer szerepel a hitel KHR listán (BAR listásoknak)

Hitelkártya - gyors pénzügyi segítség, használja okosan és nem fizet rá! Mutatjuk hogyan.

Friss írások: