Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

OTP Bank Lakossági hitelei

Az OTP Bank Lakossági Folyószámlahitelének segítségével Ön külön kérés nélkül, automatikusan hozzájuthat szabadon felhasználható hitelhez Prémium-, Prémium Plusz-, Net-, Tempó-, Jump alapszámla csomagján, lakossági forint folyószámláján, junior folyószámláján vagy aktív számláján, illetve elektronikus számláján.
Folyószámlája által, a hitelkeret erejéig az OTP Bank akkor is teljesíti átutalási megbízásait, engedélyezi a kártyahasználatot, a készpénzfelvételt, ha a betétje már nem nyújt rá fedezetet.
Jusson hozzá folyószámlahiteléhez rendszeres jövedelme vagy folyószámláján elhelyezett lekötött betétek fedezetével.

A lakossági folyószámlahitel előnyei:

  • Bankszámla nyitással egy időben is igényelhető, illetve a harmadik jövedelem átutalását követő hónaptól már fel is használhatja.
  • Amennyiben Ön már rendelkezik lakossági bankszámlával, és arra legalább három hónapja érkezik jövedelem átutalás, vagy lekötött betéte mellett szeretne hitelt igénybe venni, akkor már az igénylés napján hozzá juthat az összeghez.
  • Külön kérés esetén folyószámlahitel keretét, hitelbírálati díj felszámítása nélkül megemelik, a vonatkozó üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesülése esetén. Sőt, ha az OTPDirekt SzámlaKontroll szolgáltatást használatban veszi, a hitelkeret változásáról SMS értesítést fog kapni.
  • Egyszerű, kényelmes törelsztés: a folyószámlahitelt a bankszámlájára érkező átutalások, automatikusan törlesztik.
  • Automatikus felhasználás: a hitelkeret-szerződés megkötését követően, ha a szerződési feltételek teljesülnek, hitelengedélyezés és külön kérés nélkül bárhol, bármikor, bármire felhasználhatja hitelének összegét, bankkártyás fizetés vagy akár készpénzfelvétel esetén is, szolgáltatói díj kiegyenlítésnél és bankszámlájáról való utalás esetén szintén ez az eljárás érvényes.
  • Rulirozó: mely azt jelenti, hogy a visszafizetett összeg újra felhasználható.
  • Automatikus biztosítás: a folyószámlahitelhez alaptartozékként jár egy automatikus kiegészítő haláleseti kockázati biztosítás, mely a kölcsönt felvevő halálának esetén az igénybe vett folyószámlahitel és hiteldíja visszafizetésére nyújt fedezetet.
  • Ráadásként, ha Ön OTP Magán-, vagy Önkéntes Nyugdíjpénztár, illetve OTP Egészségpénztári tag, akkor az általános kamatnál 1,5%-al alacsonyabban veheti használatba az OTP Bank Folyószámlahitelt.

Ki igényelheti?

Minden 18. életévét betöltött természetes személy, akinek van az OTP Banknál Alap számlacsomagja amire rendszeresen érkezik jövedelme és/vagy nyugdíja, esetleg bankszámláján lekötött betéttel rendelkezik. Opcionálisan választhat az Alap számlacsomag helyett Prémium, Prémium Plusz, Tempó, Net, Jump, Aktív vagy Elektronikus számlacsomag, Forint vagy Junior folyószámlát is.

OTP írásaink

OTP lakáshitelek 2015

OTP Bank Adósságrendező Hitel

OTP Bank Lakossági hitelei

OTP Lakáscélú hitelek

OTP hitelkalkulátor

OTP jelzáloghitel forintban szabad felhasználásra és hitelkiváltásra

Lakáshitelek - Ha most tervez ingatlanhitelt felvenni akkor ezt olvassa el: állami támogatások, első lakáshitel opciók, deviza lakáshitellel kapcsolatos információk


Adósság rendező hitelek -mindig adódhat egy jó lehetőség a meglévő kölcsön kiváltására, nézzen utána.


Hitelkalkulátor - hitelek törlesztő részleteinek számítására alkalmas eszköz. Tudja meg mikor mennyit kell visszafizetni.


Hitel KHR listásoknak - hogyan vehet fel kölcsönt ha egyszer szerepel a hitel KHR listán (BAR listásoknak)

Hitelkártya - gyors pénzügyi segítség, használja okosan és nem fizet rá! Mutatjuk hogyan.

Friss írások: