Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

OTP Bank Adósságrendező Hitel

Hátralékos vagy túlköltekezett? Esetleg gondban van hiteleinek törlesztésével? Az OTP Bank által kínált adósságrendező hitelt forintban nyilvántartott jelzáloghitel törlesztése céljából is igénybe veheti.

Használja fel még ki nem egyenlített OTP bankcsoporti fedezet fogyasztási hitelek kiváltására! A fedezetlen fogyasztási hitel mellett még lehetősége van az OTP Bank/OTP Jelzálogbank/OTP Lakástakarék által kiadott hátralékos és nem hátralékos ingatlanfedezetű hitel kiváltására is. Ingatlanfedezetű hitel önmagában történő kiváltása adósságrendező hitellel nem lehetséges. Adósságrendező hitel igénylésének esetén valamennyi OTP bankcsoporti hátralékos fedezetlen fogyasztási hitel kiváltása viszont kötelező.Igényelhető összeg: 500.000 Forinttól-40 millió Forintig

A hitel összege 500.000 forinttól akár 40 millió forintig is terjedhet, mely függ az ingatlanfedezet hitelbiztosítéki értékétől, a hitel/hitelbiztosítéki érték arányától, illetve az igazolt jövedelemtől. A hitel ráfolyósítással is igényelhető: a ráfolyósítás összege a kiváltott tartozások összegének 25%-a, maximum 500.000 Forint lehet, ezzel az összeggel az ügyfél szabadon rendelkezhet.

  • Futamidő: Minimum 6 év, maximum 25 év.
  • Hitel devizaneme: Forintban vehető igénybe.
  • Kezelési költség: Nem kerül felszámításra.

Ha Ön az OTP Banknál vezetett, törlesztésre megjelölt bankszámlájára utaltatja a minimálbért meghaladó, havi jövedelmét, akkor igénybe veheti a Hűség szolgáltatást, melynek segítségével a hiteltermék standard ügyleti kamatából kedvezményekre jogosult.

Ha jövedelmét rendszeresen az OTP Bankhoz utalja, és havonta minimum kettő sikeres csoportos beszedési megbízás teljesül a törlesztésre szánt bankszámláról, jövedelmének nagyságától függősen 80-160 bp kamatkedvezményt is kaphat.

A jövedelem átutalás megléte alapfeltétel, ugyanakkor egyéb banki termékek igénybevételének esetén Ön további kamatkedvezményeket is elérhet, így tovább csökkentheti havi törlesztésének terheit.

Folyósítás módja

Ráfolyósítás nélkül igényelt adósságrendező hitel esetén egy összegben, a kiváltandó hitelek előzőleg megjelölt hitelszámláira történik.

Ráfolyósítással igényelt adósságrendező hitel esetén, az adósságrendező hitellel kiváltandó hitel számláira, illetve a hitel fennmaradó része az igénylő lakossági bankszámlájára történik.

Törlesztés

A törlesztési kötelezettség a folyósítást követő hónap 4-én kezdődik, és minden hónap 4-én esedékes. (Amennyiben nem munkanapra esik, az azt követő első munkanapon történik.)

Törlesztés módja: csak az OTP Banknál vezetett lakossági bankszámláról történhet, havi egyenletes, Forintban meghatározott törlesztő részletekben.