Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Nagyobb összeg – ingatlanfedezet nélkül

A K&H személyi kölcsönnel most könnyedén megvalósíthatók a költségesebb kiadások is, legyen szó nyaralásról, vagy szakmai képzésről, esetleg egy drágább műszaki árucikkről. A hitelkonstrukció átlátható, mind a törlesztő részlet, mind a kamat összege a teljes futamidőre rögzített.
A hitel egyik legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy ingatlanfedezet nélkül is hozzáférhető, a kevesebb dokumentáció így jelentősen csökkenti az igénylési időt. Már online-felületen is várja ügyfeleit a bank, előzetes hitelbírálatát pedig díjmentesen nyújtja az érdeklődőknek.
A K&H személyi kölcsön bárki számára elérhető, azonban azoknak ajánlják, akik legalább nettó 80 000 Ft jövedelmet igazolni tudnak. A terhelhetőség fontos szempont, ezért akár adóstárs bevonására is kötelezhető a fél, amennyiben a hitel lejáratakor betöltené a 65. évét.A kölcsönösszeg értéke 300 000 Ft – 5 000 000 Ft között határozható meg. A futamidőt a hitel nagysága befolyásolja, az ügyfelek 24-84 hónapú lejáratból választhatják ki a megfelelő időszakot.

Az egyszerű és gyors hiteligénylés követően, amennyiben a pénzintézet pozitívan bírálja el a beadványt, akár 48 órán belül a számlánkra kerülhet az összeg. Azonban a rövid átfutási időhöz a bírálat pillanatában valóban a teljes dokumentációnak a bank rendelkezésére kell állnia.

A személyi kölcsön törlesztő részletének 8%-ával megegyező havidíjért cserébe K&H személyi kölcsön törlesztési biztosítást is köthetünk. Ez a kiegészítés olyan váratlan eseményeket segít kivédeni, amelyek valóban befolyásolják fizetőképességünk: baleset, munkanélküliség, egészségkárosodás vagy haláleset esetén a biztosító az aktuális havi részletet megtéríti.