Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

MKB Lakáshitel

Az MKB Bank lehetőséget kínál, hogy megvalósítsa otthonával kapcsolatos terveit. A lakáshitel segítséget nyújt használt vagy új ingatlan vásárlásához, építkezéshez, felújításhoz, bővítéshez, korszerűsítéshez, lakótelek vásárláshoz, de az igényelt összeget akár több célra is választhatja.

MKB Támogatott Lakáshitelek

A Bank által nyújtott Támogatott Lakáshitelek forint alapúak, kamattámogatott építési és lakásvásárlási hitellel, árfolyamkockázat nélkül. Kiadásait előre is megtervezheti ugyanis a hiteldíj referenciahozamhoz kötött, ráadásként állami kamattámogatásban is részesülhet.

Közös Kassza MKB-Fundamenta Lakáshitel Program

A hitel előnyei között szerepel, hogy állami támogatást kaphat az ügyfél, illetve mert lakás-takarékpénztári megtakarítással kombinált hitel. Felhasználhatja használt vagy új ingatlan vásárlására, építésére, vásárolt vagy már tulajdonban lévő ingatlan felújítására, bővítésére, lakótelek vásárlására.

MKB Ingatlanhitel

Első sorban azok részére ajánl megfelelő támogatást akik nem lakáscélú hitelt szeretnének igényelni, hanem például üzlethelyiséget vagy üdülőhelyet vásárolnának. Igénybe veheti használt és új –nem lakáscélú- ingatlan vásárlásra, áthidaló hitelként az ingatlan vételárának kiegyenlítésére, vagy a már megvásárolt ingatlan korszerűsítésére, bővítésére.

Fészekrakó Hitel

A Magyar Állam, központi költségvetés terhére készfizető kezességet vállal a Bank fészekrakó hiteleihez. Fészekrakó hitelt élettársak, házastársak, valamint gyermeket nevelő egyedülálló személyek igényelhetnek, új lakás illetve ház vásárlásához vagy építéséhez.

MKB által finanszírozott lakóingatlanok

A Bank egyszerű hiteligénylési folyamatot, gyors hitelbírálati és kedvező finanszírozási arányokat kínál. A vételár kifizetéséhez az MKB Bank által biztosított lakáscélú hitelek bírálati ideje csökken, szakaszos finanszírozás esetén a támogatások és kölcsönök összegének folyósítása igazodhat készültségi fokhoz, végfinanszírozás esetén a folyósításra akár már a jogerős és végrehajtható használati engedély A Bank részére történő bemutatást követően sor kerülhet, előszerződés kötés esetén a hitelszerződés megkötésére vonatkozó kötelezettségvállaló nyilatkozatot bocsájt ki a Bank, így kínálva nagyobb biztonságot az ügyfél részére.

MKB Értékmegőrző program

Az MKB értékmegőrző program keretében igényelhető MKB Forint Lakáshitel és MKB Forint Magánhitel mely felhasználható használt/új lakás illetve ház vásárlásához, építéséhez, meglévő vagy vásárolt ingatlan felújításához, korszerűsítéséhez, bővítéséhez.

Lakáshitel írásaink

OTP lakáshitelek 2015

Hogyan válasszak a lakáshitelek közül?

MKB Lakáshitel

Erste Bank Támogatott Lakáshitel

CIB Lakáshitelek

FHB Államilag Támogatott Lakáshitel


Hitel kalkulátor Tudni akarja mennyi lesz a havi törlesztő? Kalkulálja ki egyszerűen!


Hitel BAR listásoknak akkor is lehet megoldás, ha szerepel az új KHR vagy korábbi BAR listán

Hitelkártya igénylés - Ha okosan használja kártyáját, gyors áthidaló kölcsönöket tud felvenni, nagypon kedvezően.


Személyi kölcsönök Igényeljen személyi kölcsönt egyszerűen és tudja meg mit érdemes választani.

Friss írások: