Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

FHB Államilag Támogatott Lakáshitel

Az FHB Államilag Támogatott Lakáshitele által kedvező megoldásokat talál új lakás vásárlással, otthona korszerűsítésével vagy akár építkezésével kapcsolatban. További pénztárca kímélő megoldásokra is számíthat, például állami kamattámogatásra, árfolyam kockázat nélkül, hosszútávon kiszámítható és akár 5 évig fix törlesztő részletre.

Kinek ajánljuk?

Az FHB Államilag Támogatott Lakáshitelét ajánljuk, ha nyílászáróit cserélné le, cirkó fűtést vagy megújuló energiaforrásokat szeretne lakás fűtéséhez felhasználni, ha háztetőjét újítaná fel, esetleg energiaspórolás szempontjából vagy akár hőszigeteléshez.

Amit a bank biztosít: a kamattámogatásnak köszönhetően kedvezőbb kamatozás, kiszámítható törlesztőrészlet 5 éves kamatperiódusra is, forint alapú hitel, árfolyam kockázat nélkül.

Igényelhető kölcsön

Új lakás vásárlása illetve építése esetén Budapesten és megyei jogú városokban maximum 12,5 millió forint kérvényezhető, egyéb településeken maximum 10 millió forint.

Korszerűsítés esetén pedig 5 millió forint igényelhető.

A hitel a felhasználóhoz alkalmazkodva 1 vagy 5 éves kamatperiódussal vehető igénybe.

Visszafizetés

A maximális futamidő 30 év, melyből akár 5 év is lehet türelmi idő. A kamattámogatás a hitel futamidejének első 20 évére kérhető.

Igénybevétel feltételei

  • A kölcsönt magyar állampolgárok, vagy külföldi személy esetén Magyarországon állandó lakhellyel rendelkezők veheti igénybe.
  • Az új lakás vásárlásra vagy építkezésre a hitelt egyedülállók és gyermektelenek is kérhetik. Nagykorú legfeljebb egy gyermeket nevelő személy esetén a maximális életkor 35 év, több gyermekes kérvényt benyújtó esetén 45 év.
  • Meglévő lakás korszerűsítésénél az Államilag Támogatott Lakáshitelt bármely magyar vagy Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező külföldi benyújthatja igénylését.
  • Építés vagy vásárlás esetén, az építési költség vagy vételár nem haladhatja meg Budapesten és megyei jogú városban a 25 millió forintot, egyéb településen pedig a 20 millió forintot.
  • Az ügyfél nem rendelkezik állami kamattámogatott kölcsönnel, illetve csak kormányrendelet által megengedett lakástulajdonuk lehet.
  • Az 5 éven belül értékesített ingatlan árát be kell forgatni a támogatott kölcsönből finanszírozott ingatlanba. Építés vagy korszerűsítés esetén a költségvetés 70%-át.
  • Az igénylőknek a hitel célját képező ingatlanban legalább 50%-os tulajdoni hányaddal kell rendelkezniük.
Lakáshitel írásaink

OTP lakáshitelek 2015

Hogyan válasszak a lakáshitelek közül?

MKB Lakáshitel

Erste Bank Támogatott Lakáshitel

CIB Lakáshitelek

FHB Államilag Támogatott Lakáshitel


Hitel kalkulátor Tudni akarja mennyi lesz a havi törlesztő? Kalkulálja ki egyszerűen!


Hitel BAR listásoknak akkor is lehet megoldás, ha szerepel az új KHR vagy korábbi BAR listán

Hitelkártya igénylés - Ha okosan használja kártyáját, gyors áthidaló kölcsönöket tud felvenni, nagypon kedvezően.


Személyi kölcsönök Igényeljen személyi kölcsönt egyszerűen és tudja meg mit érdemes választani.

Friss írások: