Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

CIB Lakáshitelek

A CIB által kínált lakáshitelek igen széleskörűek, az ügyfél több opció között keresgélhet és kiválaszthatja számára a legmegfelelőbbet. Az első fő szempont a hitel választásnál, hogy milyen célra kívánja igénybe venni a kölcsönt, új vagy használt lakás vásárlásra, építésre, bővítésre, korszerűsítésre, felújításra, esetleg korábbi forint alapú hitelét szeretné kedvezőbbre cserélni.

A CIB munkatársainak köszönhetően, miután kiválasztotta, hogy mibe szeretné fektetni az igényelt kölcsönt, egyszerűen kiszámíthatja a havi törlesztés összegét.

Használt lakás vásárlásra, új lakás vásárlásra, építésre, bővítésre, korszerűsítésre és korábbi forint alapú hitelének kedvezőbbre cserélésére a legjobb ajánlat:

CIB FIX Lakáshitel

Nincs árfolyam kockázat, az Ön által választott kamatperiódustól függően 3 vagy 5 évig garantáltan változatlan a törlesztőrészlet. Nincs kezelési költség, szerződéskötési díj, hitelbírálati díj. Átlátható kondíciókat kínál, akár 35 éves futamidővel.

Mitől FIX?

A Bank az ügyfél által választott kamatperiódusra rögzíti a kamatlábat, így ezen az időszakon belül a kamatláb, a havi törlesztőrészlet összege változatlan marad.

  1. FIX3 Lakáshitel: 3 éves kamatperiódus
  2. FIX5 Lakáshitel: 5 éves kamatperiódus

A minimális hitel összeg 1 millió forint, az igényelhető összeg maximuma a fedezetül szolgáló ingatlan értéke alapján kerül meghatározásra, figyelembe véve az igénylők jövedelmi helyzetét.

Felújításra pedig a CIB FIX3 Szabad felhasználású ingatlanfedezetes hitel a legmegfelelőbb:

A hitel minimum összege 1 millió forint, 1-25 évig terjedő időszakra igényelhető.

Bármilyen célra, szabadon felhasználható hitel összeg. Mivel forint alapú hitel, nincs árfolyamkockázat. Szerződéskötési és hitelbírálati díj nincs. Átlátható kondíciók és a futamidő a 25 évet is elérheti.

A Szabad Felhasználású Ingatlanfedezetes hitelt akkor is felhasználhatja, ha otthonát csinosítaná, átalakítaná, nagyobb értékű tartós fogyasztási cikket vásárolna, ha fennálló tartozásait rendezné, vagy esetleg nagyobb utazást tervez.

Igénylési Feltételek

Minden 18 év feletti devizabelföldi magánszemély igényelheti, aki rendelkezik Bank által elfogadott ingatlanfedezettel és megfelel az adósminősítésnek.

3 hasznos tipp lakásvásárláshoz:

  • Bizalommal használja az internetes oldalon való ügyintézést, mely segítségével percek alatt több információhoz juthat és akár kiszámíthatja havi törlesztőrészletét is.
  • Mikor a hiteleket összehasonlítja, ne csak a THM alapján döntsön, vegye figyelembe a havi törlesztőrészletet, az induló költséget illetve az előtörlesztési díjakat.
  • Célszerű Visszafizetési Védelmet kérni, mely segítséget nyújt a hitel visszafizetésénél, ha valamilyen nem várt esemény törénik.
Lakáshitel írásaink

OTP lakáshitelek 2015

Hogyan válasszak a lakáshitelek közül?

MKB Lakáshitel

Erste Bank Támogatott Lakáshitel

CIB Lakáshitelek

FHB Államilag Támogatott Lakáshitel


Hitel kalkulátor Tudni akarja mennyi lesz a havi törlesztő? Kalkulálja ki egyszerűen!


Hitel BAR listásoknak akkor is lehet megoldás, ha szerepel az új KHR vagy korábbi BAR listán

Hitelkártya igénylés - Ha okosan használja kártyáját, gyors áthidaló kölcsönöket tud felvenni, nagypon kedvezően.


Személyi kölcsönök Igényeljen személyi kölcsönt egyszerűen és tudja meg mit érdemes választani.

Friss írások: