Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Hitelkártya

Hitelkártyát keres? Segítségünkkel egyszerűen és gyorsan kiigazódhat a hitelkártyák elsőre kuszának tűnő világában. Mindenekelőtt arra kérem Önt, hogy olvassa át az alábbi pár gondolatot és utána biztosra veszem, hogy átlátja milyen hitelkártyára van szüksége céljai megvalósítására. A hitelkártya kiválasztás és összehasonlítás soha nem volt még ilyen egyszerű és gyors!

Hitelkártya összehasonlítás

Fontos mindenekelőtt tudni, hogy milyen bankok, pénzintézetek kínálnak lehetőséget arra, hogy Ön hitelkártyát igényelhessen:

Hitelkártya biztonsági kód

 • Tesco
 • K&H
 • Citibank
 • Otp
 • Erste
 • Shell
 • Wizz-Air
 • Unicredit
 • Raiffeisen
 • MKB
 • Cetelem
 • Kinizsi
 • FHB
 • CIB
 • Budapest Bank

A fenti listából is látszik, hogy sok hitelkártya kibocsátó van, érdemes tehát átnézni a hitelkártyák esetében a jelenleg, aktuálisan elérhető kondíciókat.

Hitelkártya használata

A hitelkártya nagyon egyszerűen használható, gyakorlatilag manapság rengeteg helyen elfogadják és készpénz helyett fizethetünk vele az adott intézményben / boltban / benzinkúton/ stb.

Előfordulnak olyan esetek, mikor szeretnénk a hitelkártyánk használatát felfüggeszteni, vagy megszüntetés a cél. Ilyen esetekben mindig az adott kibocsátóval lépjünk kapcsolatba és kérjünk tájékoztatást a lehetőségekről illetve a felmerülő esetleges költségekről.

A hitelkártyák megjelenése, felépítése

Milyen elemeket találunk a bankkártya szerű hitelkártyán, amiket fontos figyelembe vennünk.

Hitelkártya szám : Általában 4 tagú számsorról van szó, valamint minden egyes számsor 4 elemet tartalmaz. A gyakorlatban ez így néz ki: 1234-5678-9123-4567

Hitelkártya biztonsági kód : Jellemzően Magyarországon a kártyák hátoldalán található, 3 számjegyből áll. Online vásárlás esetén jellemzően szükségünk lehet erre a biztonsági kódra.

 Hitelkártya elemei

Hitelkártya visszatérítés

Újabban Magyarországon is megjelent a külföldön már divatosnak számító hitelkártya cashback azaz pénz visszatérítés. A pénzvisszatérítés jellemzően vásárlások utána visszajáró pénzt jelent, melyet az elszámolási időszak végén kapunk vissza, arányos százalékban vásárlásainkkal. (Ettől eltérő konstrukció is lehetséges.) Egyszerűen tehát

Milyen lehetőségeink vannak hitelkártyás fizetéssel?

Hitelkártya kalkulátorok segítségével tehát könnyedén megtalálhatjuk a testhez illő kártyát. Érdemes alaposan átgondolni a választás és összehasonlítani az egyes bankok, pénzintézetek ajánlatait. Sokszor az első -legjobbnak gondolt- ajánlat után másik, sokkal kedvezőbb lehetőséget találunk. Elképzelhető, hogy akár jövedelem igazolás nélkül is hozzájuthatunk kedvenc pénzintézetünk kártyájához, de erről kérjük ki mindig az adott intézmény lehetőségeit és esetleges akcióit.

Pénzvisszafizetés a hitelkártya használata után : Sok helyen, sok ajánlatban találkozhatunk olyan lehetőséggel, melyeknél 30 vagy akár 45 napig (egyes esetekben akár tovább is) nem számolnak fel kamatot a felvett hitelösszegre. A visszafizetési ütemezés ezután sokszor rugalmasan alakítható, azaz Ön döntheti el, hogy milyen összeget fizet vissza havonta.

Fontos további tudnivalók

 1. A hitelkártyák igényléséhez és használatához sok esetben -ellentétben a bankkártyákkal- nem szükséges az adott intézménynél vezetnie vagy nyitni a bankszámlát, valamint sokszor az sem előírás, hogy a fizetését ide kapja.
 2. SMS igényléséra is lehetőség van, mellyel nyomon tudja követni az aktuális vásárlását és az addig igénybe vett aktuális hitelkeret összegét.
 3. Minimális és maximális hitelkeretet állítanak be a kártyához
Ha kártyát keres, ezeket olvassa át:

CIB Café Hitelkártya

Gyors segítség lehet a hitelkártya

Budapest Bank Hitelkártyák

Hitelkártya ajánlatunk

CIB Hitelkártya

OTP Hitelkártyák

Hitelből lakást? - LTP-vel kombinálva vagy állami segítséggel? A lakáshitel útvesztőjébe ne menjen nélkülünk.

Rendezze adósságát új hitellel -Vonja össze több kölcsönét vagy váltsa ki a meglévőt és rendezze adósságait egyszerűen.


Hitelkalkulátor - íme ennyi lesz a törlesztőrészlet. Az egész futamidőre tekintve meg lehet nézni, nincs meglepetés!Szerepel a KHR vagy BAR listán? - van megoldás a hitel felvételre így is, nézzen utána

Új az oldalon: