Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Hitel munkáltatói igazolás nélkül

Cofidis Megújuló Hitel
Amennyiben 500 000 Ft összeg alatt igényelünk Cofidis Megújuló Hitelt, a folyósítás már munkáltatói szerződés nélkül is elérhető. A Bank ezzel a döntéssel az ügyfeleknek kedvez, ugyanis a pozitív elbírálást követően sokkal gyorsabban hozzáférhető a kölcsön.

 
Sokan bizalmatlanok, a korábbi negatív tapasztalatokra alapozva a hiteligénylés folyamatát kevésbé tartják átláthatónak. Nem is beszélve arról, hogy a rejtett költségek váratlan megjelenése bárki számára aggasztó lehet. A Cofidis új hitelkonstrukciója viszont pontosan vázolja a várható díjakat: sem kezelési költséget, sem számlavezetési díjat nem tartalmaz – az igénylés egyik feltétele ugyanis, hogy rendelkeznünk kell saját névre szóló bankszámlával, ám a bank nem írja elő, hogy azt kötelezően a Cofidis fiókban vezessük. Az intézmény folyósítási jutalékot sem számol fel az, valamint a hitelelbírálást is költségmentesen végzik el az ügyfelek részére.A Megújuló Hitelt intéző munkatársak akár 10 percen belül visszajelzést küldenek arról, hogy egy esetleges hitelbírálatot követően mire számíthatunk, megítéli-e a bank a kölcsönösszeget, avagy elutasítja. Telefonon keresztül, kényelmesen, saját otthonunkból elindíthatjuk tehát a folyamatot. A kitöltött előminősítést követően webes felületen is elérhető a hitelre vonatkozó szerződés nyomtatványa, azonban a bank postázhatja is az ügyfél részére. A Cofidis munkatársai személyesen veszik át a jelenlétükben aláírt dokumentumot, majd a tényleges hitelbírálatot követően küldik vissza az igénylő saját példányát, illetve átutalják a megállapított összeget is.
A Cofidis számára is fontos a megbízható hiteligénylő, így, mint általában, Megújuló Hitelt nem kaphatnak a KHR-listán szereplő aktív adósok. Saját teherviselő képességünk felmérésében, ha szükséges, fordulhatunk segítségért a bankhoz is. Jövedelmünk, vagyoni helyzetünk ugyanis elsődleges tényező abban, hogy rendszeresen tudjuk-e majd törleszteni a havi részleteket. Mivel a váratlan helyzetek megoldásában a bank is érdekelt, ezekre a szituációkra a hitelfedezeti biztosítás lehet gyors segítség – akár a futamidőt is meghosszabbítható általa, miközben a törlesztő részlet értéke nem változik. Egészségügyi állapotunk hirtelen romlásával, vagy például jövedelemforrásunk megszűnésével járó labilis anyagi helyzetet egyensúlyozza tehát ez a pluszszolgáltatás.

 
A futamidő nemcsak növelhető. A szerződésben rögzített hónapok számát csökkenthetjük, amennyiben nagyobb összeget fizetünk vissza az esedékes időszakban. A Megújuló Hitel rugalmasan igazodik tényleges fizetőképességünkhöz, ez által valóban az egyik legjobb piaci lehetőség!

 
A Cofidis Megújuló Hitel hitelkalkulátor a költségek tervezésében hatékony lépés, az általános információk birtokában már egyszerűbb saját esetünkről egyeztetni a munkatársakkal. Továbbá a hitel online is igényelhető, így otthonról is bármikor elintézhetjük.