Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

OTP hitelkalkulátor

Az OTP Bank hitelkalkulátora nagyon egyszerűen használható, gyakorlatilag a csúszkák segítségével azonnal beállítható a kért összeg, azaz mennyi hitelre van szükségünk céljaink megvalósításához, illetve a másik változó a futamidő, azaz a felvett összeget mennyi idő alatt tudjuk visszafizeti.

OTP személyi kölcsön kalkulátor esetében a hitel szabadon felhasználható, a futamideje 1év 1 hónap és 7 év között változhat. A minimálisan igényelhető összeg 100000 Ft, míg maximálisan 5 millió forinthoz juthatunk. Egyes akciókban bizonyos időtartamra kevesebb kamatot is biztosíthatnak.

A hitel igényelhető abban az esetben ha az igénylő elmúlt 21. éves, természetes személy. A munkahelyén minimum 3 hónapos folyamatos munkaviszonnyal rendelkezik,valamint minimum 1 éves munkaviszonya van maximum 2 munkahelyen. KHR vagy BAR listán nem szerepel. Egyes esetekben adósbevonást is kérhet az OTP. Felső korhatár nincs, de 70. életév betöltése esetén adóstárs bevonásáról is dönthetnek.

A kölcsön igényléséhez szükség van:

  • Személyi igazolvány vagy azonosító és lakcímkártya
  • Ha a felvevő nem rendelkezik 6 hónapos OTP jövedelmi átutalással, akkor szükséges még: adóigazolvány és egyéb azonosítók.
  • Jövedelemigazolás

Lehetőség van törlesztési biztosítás megkötésére is, erről részletesen az OTP Bank oldalán tájékozódhat, itt a hitel kalkulátor segítségével a törlesztőrészleteket is megnézheti, illetve saját maga átnézheti az összeghez tartozó futamidőt és a kapcsolódó részleteket.

OTP írásaink

OTP lakáshitelek 2015

OTP Bank Adósságrendező Hitel

OTP Bank Lakossági hitelei

OTP Lakáscélú hitelek

OTP hitelkalkulátor

OTP jelzáloghitel forintban szabad felhasználásra és hitelkiváltásra

Lakáshitelek - Ha most tervez ingatlanhitelt felvenni akkor ezt olvassa el: állami támogatások, első lakáshitel opciók, deviza lakáshitellel kapcsolatos információk


Adósság rendező hitelek -mindig adódhat egy jó lehetőség a meglévő kölcsön kiváltására, nézzen utána.


Hitelkalkulátor - hitelek törlesztő részleteinek számítására alkalmas eszköz. Tudja meg mikor mennyit kell visszafizetni.


Hitel KHR listásoknak - hogyan vehet fel kölcsönt ha egyszer szerepel a hitel KHR listán (BAR listásoknak)

Hitelkártya - gyors pénzügyi segítség, használja okosan és nem fizet rá! Mutatjuk hogyan.

Friss írások: