Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Hitel kalkulátorok

Hitelkalkulátor segítségével könnyedén kiszámolhatja a felvenni kívánt összeg havi vagy akár más időtartamú hitel visszafizetési részleteit. A hitelkalkulátorok adatai általában csak tájékoztató jellegűek, kérjük mindig kérdezzen utána a pontos törlesztőknek.

Budapest Bank

Budapest Bank hitel kalkulátor széleskörűen használható meglévő hitelek kalkulációjához. Ha hitel kalkulátorok között a legjobb megoldást keresi, érdemes meglátogatnia ezeket a kalkulátorokat.

CIB bank hitel kalkulátorai

 1. CIB bank lakáshitel kalkulátor egyéni ügyfeleknek ha szeretné az új hitel felvétele előtt hozzávetőleges adatokat tudni, ez a kalkulátor Önnek való.
 2. CIB bank hitel kalkulátor egyéb célú hitelekre magánszemélyeknek ezeket a hitelkalkulátorokat elsősorban akkor ajánlott igénybe venni, ha a hitelt magánszemélyként szeretné felvenni.
 3. CIB bank hitel kalkulátora egyéni vállalkozók részére abban ez esetben lehet jó kalkulátor, ha hitel felvételét vállalkozásának szeretné intézni.
 4. CIB bank hitel kalkulátor vállalatok részére elsősorban olyan hitel kalkulátor rendszerek, amelyek nem érhetőek el online a hitel kalkulátor csak személyesen vehető igénybe.

Erste bank hitel kalkulátorai

A kalkulátorok excel formátumú fájlok, Microsoft Excel alkalmazást igényelnek amely az Office programcsomag része vagy pedig az ingyenes OpenOffice alkalmazás megfelel a használatukhoz.

Erste kamatakciós jelzáloghitelek

CHF alapú akciós konstrukciók kalkulátora megoldások svájci frank alapú hitel kalkutátorra.
LTP termékkombinációs akciós konstrukciók kalkulátora abban az esetben javasolt, amikor kedvező árú hitel kalkulátor rendszert szeretnénk igénybe venni.

Lakáscélú hitelek

Hitelkalkulátor ingatlanfedezethez

Forint alapú konstrukciók kalkulátora (normál és közalkalmazott) hitel lehetőségek kalkulátora egyéni ügyfelek és közalkalmazottak részére.
Forint alapú konstrukciók kalkulátora (fészekrakó) Forint alapú hitel kalkuláció lakásvásárláshoz, első ingatlan beszerzéséhez használható hitelkalkulátor.
Euro alapú konstrukciók kalkulátora (normál és fészekrakó) ugyanaz a hitel kalkulátor de ebben az esetben Euro alapon tudhatjuk meg a hitel részleteit.
Svájci frank alapú konstrukciók kalkulátora (normál  és  fészekrakó)
szintén svájci frank alapú hitel kalkulátor.

Különböző valuta hitel kalkulátorok:

 • Áthidaló hitel HUF
 • Áthidaló hitel CHF
 • Áthidaló hitel EUR
Szabad felhasználású jelzáloghitelek (Jelzálogalapú személyi kölcsönök)
 • Forint alapú konstrukciók kalkulátora – általában drága hitel lehetőség, de több kalkulátort is érdemes használni.
 • Euro alapú konstrukciók kalkulátora – közepes hitel, sokan választották ezt a hitel kalkulátor rendszerekben korábban is.
 • Svájci frank alapú konstrukciók kalkulátora – a 2010 év előtt ez volt a hitel kalkulátorok egyik legkeresettebb hitel konstrukciója.
Lakás-takarékpénztári termékkel kombinált jelzáloghitelek

LTP termékkombinációs számítási tábla – Megoldás kedvező LTP akciós hitel kalkulációra

Ingatlanlízing kalkulátor

Ingatlanlízing konstrukciók kalkulátora

Jelzáloghitelek életbiztosítással
 • Életbiztosítással kombinált jelzáloghitel – Uniqa, Union, Axa
 • Életbiztosítással kombinált jelzáloghitel – Erste-S, 10 éves
 • Életbiztosítással kombinált jelzáloghitel – Erste-S 15, 20, 25 éves
 • Életbiztosítással kombinált jelzáloghitel – Erste-S IMC
Mikrovállalkozói számlacsomag kalkulátor

Mikrovállalkozói számlacsomagkalkulátor

Erste lízing kalkulátor

FHB Bankcsoport

FHB hitelkalkulátorával a következő hitelek számíthatók: új lakás építés, új lakás vásárlás, korszerüsítés, bővítés, felújítás, hitelkiváltás, általános jelzáloghitel, birtokfejlesztési hitel

FHB hitel kalkulátor

K&H Bank hitel kalkulátora

K&H kalkulátora a következő hitel fajták számítására: fészekrakó program keretében nyújtott hitelek, hitelkártyák, ingatlan fedezetü személyi hitelek induló költség nélkül, ingatlan fedezetü személyi hitelek törlesztési biztosítással, jelzáloglevél kamattámogatásos hitel, könnyűhitel törlesztési biztosítással, lombard hitel, személyi kölcsönök, állami kiegészítő kamattámogatásos hitel, újratöltődő személyi kölcsön, üzleti feltételű lakáshitelekszemélyi költség nélkül, törlesztési biztosítással

K&H hitel kalkulátor

OTP hitel kalkulátorok

Legtöbb hitel kalkulátor alkalmazás az OTP weboldalán található, ezekből csak néhányat említve: áruvásárlási gyorskölcsön, lakáshitelek, hitelkártya – előkalkuláció, valuta-deviza váltó, befektetési jegy hozamszámítók, lakáslízing és visszlízing törlesztőrészlet kalkulátor, befektetési jegy hozamkalkulátor, életbiztosítás díjszámítók, lakástakarékpénztári megtakarítás, nyugdíjpénztár kalkulátor, BMI kalkulátor
OTP hitel kalkulátor

MKB Hitel kalkulátor

A megújult MKB Bank oldaláln is elérhető az új hitel kalkulátor. Ha MKB hitel kalkulátorokat keres, látogasson el az oldalra.

Raiffeisen Bank hitelek számítása

Raiffeisen hitel kalkulátor

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete hitelkalkulátor

 • PSZÁF hitel kalkulátor

Autó hitel kalkulátorok

 • Bankihitel.hu autó hitel kalkulátora
 • Creditissimo – Hitel1 – autó hitel kalkulátor
 • Autohitelezes.hu – autó hitel kalkulátor

Hitel kalkulátor 2012

A hitelcsapat.hu oldalán 2012-ben is elérhető a hitel kalkulátor oldal!

Még több hitelkalkulátor

Tudni kell a hitelkalkulátorokról

OTP hitelkalkulátor

Erste Bank lakáshitel és személyi kölcsön kalkulátor

Hitel munkáltatói igazolás nélkül

Előrelépő Személyi Kölcsön a CIB-nél

Cofidis Fapados Kölcsön

Lakásvásárláshoz hitel? - Államilag támogatott, lakástakarékkal kombinált? Válassza ki a legjobb megoldást számtalan lehetőségből.


Hitel lehetőség aktív vagy passzív BAR listásoknak - szerepel a KHR listán? Van megoldás és kölcsöntermék erre a lehetőségre is.


MEglévő kölcsönt kiváltása? -rendezze több adósságát egy hitellel, vagy váltsa ki több kölcsönét egyre. Sokszor megéri!

Hitelkártya okosan - használja ki a kártyák adta lehetőséget, de csak okosan! Olvasson utána az alábbiaknak és nem éri meglepetés!

Friss írások: