Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Hitel aktív és passzív BAR (KHR) listásoknak

Természetesen hitel megoldások léteznek bar listásoknak (bárosoknak) is, ugyanúgy lehet hitelkártya (személyi kölcsön) a fizető eszköz és nehezen de lehetséges akár fedezet nélkül is (ingatlan) kölcsön felvétele. BAR-osoknak hitel és kölcsön lehetőségek.

Kölcsön lehetőségek bárosoknak

A bárosoknak alapvetően nehéz helyzetük van, hiszen a számukra megfelelő kölcsön megtalálása az alkuszok számára is jóval nehezebb mint egy átlagos ügyfél esetén megtalálni a megfelelő hitelt vagy személyi kölcsönt.

Természetesen egy professzionális alkusz minden esetben tud javaslatot tenni a lehetséges megoldásra ezért érdemes minden esetben szakemberhez fordulni.

Hitel bar listásoknak – bárosoknak

A BAR lista legújabb néven KHR lista. Azaz a bar listás igénylőnek minden esetben jelezni kell a hitelt nyújtó cég felé hogy szerepel KHR listán – azaz báros – és aktív vagy passzív listás.

Hitel bár listásoknak (ingatlan) fedezet nélkül

A legnehezebben dolga egy hitel alkusznak abban az esetben van, ha báros ügyfele nem rendelkezik fedezettel, azaz nincs például ingatlan fedezete amit ajánlani tud a hitel ellentételezéseként. Ilyenkor az esetek nagy többségében sajnos nem sikerül megoldást találni.

Hitel KHR vagy BAR listtán szereplőknek

Személyi kölcsön bar listásoknak

A bárosoknak (bar listásoknak) lehetőségük van természetesen ugyanúgy személyi kölcsönt felvenni, mint másfajta kölcsönt. A személyi kölcsön akár lehet adósságrendező hitel is. A személyi kölcsön bar listások esetében általában egyszerűen megoldható, ha rendelkezik az Ügyfél a megfelelő fedezettel.

Hitelkártya bar listásoknak

Természetesen aktív vagy passzív BAR listás (KHR) is hozzájuthat hitelkártyához. A hitelkártya igényléshez a hitelt adó céget kell megkereseni vagy személyi hitelt akár más cégtől is kaphatunk bizonyos összeghatárig.