Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Gyorshitel és Gyorskölcsön

Gyorskölcsön

Gyorskölcsönökből sokfajtát találhatunk, éppen ezért érdemes alaposan átgondolni mire is van szükségünk. A gyors kölcsön azonnal megoldást tud nyújtani pénzügyi problémáinkra, de adott esetben sok bosszúságot is okozhat. Éppen ezért fontos, hogy gyors kölcsön választása előtt alaposan tájékozódjunk a feltételekről.

Gyorshitel

A gyorskölcsön és gyorshitel esetében mindenképpen figyelni kell a futamidőre. Ha a futamidő hosszú, akkor várhatóan a felvett összeg többszörösét fizetjük majd vissza a gyors hitel biztosító pénzintézetnek.

Érdemes gyorshitel kalkulátor alkalmazásával kiszámítani, mi a várható költsége a hitelnek. Több pénzintézeti s kínál gyors megoldást a hitel folyósítására, ha tehetjük minél többet hasonlítsunk össze a hitel felvétele előtt.

Gyorshitel és gyors kölcsön lehetőség

Gyors kölcsön feltételei

Az első és legfontosabb, hogy a gyors kölcsönök felvétele lehetséges munkáltatói igazolás valamint jövedelem igazolás nélkül is. Ebben az esetben azonban a gyorskölcsönhöz szükséges egyéb fedezet. (ingatlan, autó, tulajdonrész, stb..) A gyors kölcsönöknek alapvetően két fajtája létezik. Az egyikhez szükséges a munkáltatói és jövedelemigazolás a másikhoz nem. A fenti eset az utóbbira vonatkozik. Ha rendelkezünk a szükséges igazolásokkal, akkor a gyorskölcsön felvétele könnyebb.

Gyors hitel megoldások

Általában 25 000 – 250 000 Ft-ig lehetséges a hitel gyors felvétele
A gyors kölcsön futamideje 30,45,60 hetes a legtöbb esetben Lehetőség van a hitel felvételre kezes és fedezet nélkül. Árfolyam és kamatkockázat nélkül is lehetséges a felvétel. Törlesztőrészletek a legtöbb gyors kölcsön esetében változatlanok.
Banki átutalással történik a gyors kölcsön kifizetése. Lehetőség van egyes szolgáltatóknál arra is, hogy otthonában készpénzben kapja meg a hitelt. Ez is egy gyors megoldás pénzügyi gondjai rendezésére.

Gyors kölcsön és hitel felvétel

Tanácsok gyorskölcsön és gyorshitel választásához

 • Minden esetben körültekintően járjon el! Hiába van szüksége gyorsan a hitelre, egy ilyen kölcsönt érdemes alaposan átgondolni.
 • Ha lehetséges több szolgáltatót hasonlítson össze, mielőtt eldönti, honnan veszi fel a hitelt.
 • Bankszámla nélkül is lehetséges a felvétel, de nem minden esetben tanácsolt. (Biztonsági okból.)
 • Mindig nézze meg a példákat a gyorshitel heti vagy havi törlesztőrészleteiről.

Intézze online gyorskölcsön igénylését otthonról, kényelmesen! Pénztárcakímélő megoldás lehet az online ügyintézés, mivel így elkerülheti a hiteltanácsadásért és a banki ügyintézésért való kiadásokat.

Miért éri meg ezt a lehetőséget választania?

 1. BAR lista nem akadály,
 2. Minimálbér nem akadály,
 3. Kezes és ingatlanfedezet nélküli igénylés,
 4. Kedvező kamatok,
 5. Rugalmas igénylési folyamat,
 6. Gyors hitelfolyósítás,
 7. Kedvező törlesztőrészlet és feltételek,
 8. Forint alapú hitel árfolyamkockázat nélkül.

Gyorskölcsön feltételei:

 • Az igénybe vehető  összeg 30.000-500.000 Forint között,
 • Az igénylőfelnőtt korú, magyar állampolgár,
 • 60 ezer Forint minimum jövedelemmel kell rendelkeznie, ám ez változó,
 • Jövedelemigazolás alapfeltétel, az utolsó 3 havi folyószámla kivonat megléte,
 • 30 napon belüli munkáltatói igazolás,
 • A munkaviszony minimum 6 hónapja fent kell álljon, ám ez is eltérő lehet,
 • BAR/KHR lista záró ok, csak passzív státusz esetén van kivétel, de pénzintézettől függően, a kisebb összegek felvételénél lehetőséget adhatnak,
 • Az alapfeltételek mindenhol azonosak, de minimum jövedelem vagy munkaviszony esetén lehetnek eltérések, melyek szintén a pénzintézettől függenek.

A gyorskölcsön, a leggyorsabb hitel forma.

Legnagyobb előnye, hogy azt adja az igénylő számára, amire igazán szüksége van: Hitelösszeget gyorsan. Elkerülheti a hetekig tartó várakozást, és napokon belül használatba veheti hitelének összegét. Ha túl szűk anyagi kerettel rendelkezik, bővítse gyorskölcsönnel, melyet otthonról elintézhet az interneten keresztül bármilyen időpontban!

Miért éri meg, és miért nem?

Megéri, mert az első és legfontosabb előnye, hogy minimális időtartamon belül megkapja az igényelt összeget, nem kell heteket várnia. Szabad felhasználású, ami azt jelenti, hogy arra költi pénzét amire szeretné, amire igazán szüksége van. Otthonról, kényelmesen is igényelheti,  nem kell a bankfiókokban várakoznia, kötelezettség nélkül válogathat a kínálatból.

Nem éri meg, mert a gyorsaság hátránya lehet a magas THM. Magasabb a díja, mint a hosszabb elbírálású  kölcsönnek. Kedvezményesen csak akkor tud gyorskölcsönt igénybe venni, ha a THM 0%, mivel ebben az esetben elengedik a kölcsön igénylésének költségeit, illetve az egyéb járuléki díjakat.