Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Erste Bank lakáshitel és személyi kölcsön kalkulátor

Az Erste Bank számtalan kalkulátorral áll a hitelkeresők elé, azaz gyakorlatilag bármilyen banki termékre van szükségünk, találunk megfelelő kalkulátort a célra. Jellemzően egyszerű, könnyen kezelhető excel dokumentumokat kell kitöltenünk és megkapjuk a megadott paraméterek alapján a különböző konstrukciók eredményeit.

Elérhető kalkulátorok:

  • Lakásvásárlási jelzáloghitel
  • Szabad felhasználású jelzáloghitel
  • Személyi kölcsön
  • Lakásfelújításhoz kalkulátor
  • Lombard hitel lakossági felhasználásra
  • Lízing – Ingatlanlízing
  • Lakástakarék
  • Erste számlacsomaghoz kapcsolódó
  • Leasing célú
  • Összehasonlító

A szabad és lakásvásárlási kalkulátoron belül elérhető az úgynevezett áthidaló hitel valamint a fiatal családosok kamattámogatási kalkulátora is.

Milyen adatok megadására van lehetőség, azaz hogyan készüljünk, hogy a kalkulátort megfelelően ki tudjuk tölteni

Erste Bankpénztárca kímélő kalkulátorok

Érdemes tudnunk, hogy mekkora összegre van pontosan szükségünk, azaz mennyi pénzt szeretnénk a banktól kölcsönözni, továbbá a futamidőt – hány hónapon keresztül törlesztenénk az adott hitelt. A kalkulátor alapesetben megadja az alapkamatot az első periódusban. A fenti adatok mellett az egyéb költségeket is tudjuk hozzávetőlegesen számolni, a dokumentum a számlavezetési díjat is megadja többek között.

Mindezek mellett a program azonnal készít egy törlesztési táblázatot is, amellyel könnyen áttekinthetővé válik a havi törlesztőrészlet a periódus egészére vonatkozóan. Az áthidaló hitelnél nagyjából ugyanezekre az adatokra lesz szükségünk, a végeredmény pedig egy szintén könnyen áttekinthető táblázat lesz, ami előrevetíti a törlesztőket.

A fiataloknak szóló többgyermekes konstrukciónál a fentiek mellett lehetőségünk van úgynevezett türelmi időszak megadására, a kitöltésnél tehát érdemes ezt is átgondolni.

Az online elérhető személyi kölcsön kalkulátoruk jóval egyszerűbb és nagyon gyorsan kitölthető, mindössze három alapadatra van szükség és máris átnézhetjük megfelelhet-e nekünk a felajánlott konstrukció. Itt mindössze a futamidőt kell megadnunk, valamint a visszatörlesztésre szánt hónapok számát. Mindemellett azzal is tud számolni a program, hogy igényelünk-e úgynevezett törlesztési védelmet, ami bizonytalan időkben sokszor jól jöhet.

A lakástakarék kalkulátornál minden lehetőségre találunk egy külön kalkulátort. Legelső lépésben az igénylő alapvető paramétereket kell, hogy meghatározzon, az első ilyen az érintett személy vagy társasház / lakásszövetkezet. Ezután a megjelenő kalkulátorba a felkínált adatok megadása után kézzel fogható adott esetben nyomtatható konstrukciós lehetőségeket kapunk végeredményként.

A lakossági számlacsomag ajánló a többi kalkulátortól eltérően nem egy excel dokumentum, hanem egy online kérdőív, ahol az alapvető kérdést megválaszolva (bankszámla használattal kapcsolatos) ajánl nekünk azonnal számlacsomagot, vagy további kérdéseket tesz fel, amivel gyakorlatilag az Önnek megfelelő csomagot ajánlja a végén. Érdemes átgondolni a kérdésekre adott választ, így valóban megfelelő csomagot választhatunk.

Ugyanilyen megoldást találhatunk vállalkozásunk számlavezetéséről is, itt a többitől eltérően nem táblázatkezelő felületen, hanem rögtön online pár adat megadásával számolja ki a rendszer a legoptimálisabb megoldást az Erste Bank termékpalettájáról.

Használjuk tehát a felkínált kalkulátorok egyikét akár hitelcélra, akár a megfelelő megtakarítás vagy számlacsomagok kiválasztásához!

Erste írásaink

Erste NetBank

Erste Bank Támogatott Lakáshitel

Erste Bank lakáshitel és személyi kölcsön kalkulátor

Erste hitelkártyák

Erste folyószámlahitel

Erste hitel és kölcsön

Lakáskölcsön - Most tervezi ingatlan vásárlását? Akkor alaposan érdemes átnzéni a feltételeket, állami támogatásokat.


Hitel kalkulátor - kölcsönt tervez felvenni? Mutatjuk mennyi lesz a törlesztője.


Adósság rendező kölcsönök -meglévő hitelét is érdemes időnként átnéznie, szinte mindig van jobb ajánlat..


Szerepel a KHR vagy BAR listán? - van megoldás a hitel felvételre így is, nézzen utána

Hitelkártya gyorskölcsön - így használhatja okosan, gyorskölcsönre a kártyáját. Ezeket tartsa be és kedvező lesz a hitele.

Friss írások: