Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Előrelépő Személyi Kölcsön a CIB-nél

Fogászati kezelés, vagy kerti locsolórendszer? Energiatakarékos porszívó, vagy egy izgalmas, megérdemelt hétvégi pihenés? A kívánságlista szinte a végtelenségig bővíthető, ám a CIB Bank a lakásfelújítástól kezdve a plazmamonitoron át az esküvői most mindenre megoldást kínál egyetlenegy hitelkonstrukcióval: az Előrelépő Személyi Kölcsönnel már induló költségek nélkül megvalósítható bármely elképzelés. 
Rendkívül gyorsan, akár 10 perc alatt megtudhatjuk, a bank szerint jogosultak vagyunk-e a hitelre: telefonon keresztül már egy kávészünetnyi idő alatt megoldható az ingyenes előbírálat. A lendületes és rugalmas megoldással valóban időt takarítunk meg, így elkerülhetjük a személyes ügyintézéssel járó várakozást, többé már nem rabolja el a délelőttjeinket, ha tájékozódni szeretnénk a lehetőségekről.

 
A személyi kölcsön szabadfelhasználásának köszönhetően tényleg mi döntjük el, mire fordítjuk az összeget. Valóban saját szükségleteinket és igényeinket szolgálhatjuk ki. Legalább 300 ezer, és legfeljebb 5 millió folyósítását kínálja a konstrukció, amelynek futamideje is szintén keretek között szabályozott, 1-6 évvel kalkulálhatunk. A bank webes felületén pedig hitelkalkulátor segít átlátni, hogy a legfontosabb tényezők figyelembe vételével megközelítőleg mekkora összegekkel kell számolnunk, amennyiben a kölcsönfelvétel mellett döntünk. Továbbá a pénzintézet munkatársai, akár telefonon keresztül is, szinte azonnal tájékoztatnak a várható költségekről, a visszafizetés folyamatáról.

 
Az Előrelépő Személyi Kölcsön széleskörű felhasználást tesz lehetővé. A tetszőleges cél segít a családi események megvalósításában, műtétek anyagi fedezetét is biztosítja. Ha műszak berendezésekre, vagy bútorokra van szükségünk, szintén igényelhető. Autó és motorvásárlás esetében is jó megoldás az induló költségek nélküli hitel.
Adóstárs nélkül is igényelhető a konstrukció, azonban a kérelem idején még 20. évüket be nem töltöttek, illetve a futamidő végén már 72. év feletti személyeket csak társ bevonásával tudják beadni kérelmük. Természetesen kizáró ok, ha az igénylő negatív adósként szerepel a KHR-listán.

 
Magánszemélyek esetében elég csupán negyedéves folyamatos határozatlan idejű munkaviszony, a cégektől azonban legalább 12 hónapos folyamatos tevékenységet azonos tevékenységi körben igazoló dokumentumot várnak. Legalább havi nettó 85 000 Ft, illetve adóstárs esetén valamivel kevesebb, fejenként 75 000 Ft szükséges a pozitív elbíráláshoz. Állandó magyarországi lakcímmel valóban bárkinek elérhető az Előrelépő Személyi Kölcsön.

 
Munkáltatói igazolás nem minden esetben szükséges, csak 1 millió Ft feletti összeg esetében. Bár a CIB Bank ettől is eltekint, ha már legalább 3 hónapja a pénzintézetnél vezetett folyószámlára érkezik a havi jövedelmünk, bevételünk.
Az Előrelépő Személyi Kölcsön átlátható és kényelmes választás, nemcsak a hétköznapi kisebb kiadásokat igénylő esetekben, de nagyobb eseményekhez, beruházásokhoz is. Az igénylés online is végrehajtható.