Legnépszerűbb hitel lehetőségek: OTP TESCO Erste | Személyi kölcsön - személyi kölcsön igényléssel kapcsolatos tanácsok

Cofidis Fapados Kölcsön

Elsősorban az interneten otthonosan mozgó, aktív felhasználók számára előnyös a Cofidis Fapados Kölcsön. Egy nyaralás költségeit, vagy tanfolyamot összegét most saját otthonunkban ülve is kifizethetjük. A Cofidis ugyanis házhoz megy: a szabad felhasználású hitel már egy kattintással elérhető.

A Fapados Kölcsön elnevezés találó, teljesen lefedi a hitel jellegét: a kölcsön összegéhez nem társul egyéb szolgáltatás, ezért extra költséget sem számol fel a pénzintézet. Természetesem ha az ügyfelek igénylik, a Bank rendelkezésükre áll bármilyen kiegészítéssel kapcsolatban. Mivel csak a hitel terhelődik, ebből következik, hogy a THM mértéke is kedvezőbb a hitelkonstrukciók piacán, értéke 14,99%-20,99% között mozoghat.
A hitel alsó határa 800 000 Ft, ám 2 000 000 Ft-nál magasabb összeg nem vehető fel a Fapados Kölcsön konstrukcióval. A Cofidis 24-96 hónap futamidőt biztosít. A törlesztő részletek korábban, tehát 2 éven belül is visszafizethetők, megadott feltételek mellett.Az igénylés meghatározó feltétele az igazolható nettó 110 000 Ft-os havi jövedelem. Sajnos, a bank elutasítja azokat a kérelmeket, amelyeket ettől kisebb havi fizetést tudnak bizonyítani. Továbbá kizáró tényező a KHR-lista (korábbi elnevezéssel a BAR-lista) tagság is, tehát az aktív státuszú adósokat a Cofidis sem tudja méltányolni. A 18. életévet betöltött, állandó magyarországi lakcímmel rendelkező Európai Uniós állampolgárként a Fapados Hitelt minden bizonnyal rendelkezésre áll majd.
Az igénylés folyamata kifejezetten online-központú. Az elektronikus számlákkal dolgozók, átutalással fizetők számára nemcsak praktikus, de kifejezetten nekik készült.

Internet-kapcsolatra, valamint saját e-mailcím van szüksége az igénylő félnek. Az ügyintézést megelőző lépésekben is a bank weboldala segíti az ügyfeleket. A hitelkalkulátor a szabad felhasználású hitel lehetőségeiről tájékoztat. Egy előzetes számításhoz mindenképp ajánlott, mert megmutatja, hogy körülbelül mekkora törlesztő részletekkel kalkuláljunk, amennyiben ezt a konstrukciót használjuk fel. A Bank előminősítése online is elérhető, a kényelem mellett időtakarékos is a szolgáltatás – pozitív elbírálás esetén ugyanis a Cofidis munkatársak keresik fel az igénylőket. A tapasztalat azt mutatja, hogy a pozitívan előminősítettek későbbi hitel elbírálási kérelmét is elfogadja majd a pénzintézet.

A Fapadosok számára is nyitva áll a hitelfedezet lehetősége. Váratlan egészségügyi gondok, vagy munkahelyi nehézségek esetén a bank bizonyos törlesztő részleteket átvállal, így a balesetet szenvedettek, vagy munkanélküliekké vált ügyfelek is megoldást találnak a súlyos helyzetben. A hitelbiztosítás már egyes meglevő hitelekhez is igényelhető a Bank ügyfélszolgálatán keresztül.

A hitel visszafizetésének terhe megoszlik, ha többen vállalják a törlesztést, a Cofidist ezért is ajánlja adóstárs bevonását a Fapados Kölcsönt igénylők számára.